http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OCULUS RIFT

Zavirite u najbolju virtualnu kacigu na tržištu

oculus baka
Datum objave:
06.02.2014 11:36
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte infografiku koja će vam otkriti sve što ste željeli znati o najnovijoj kacigi za virtualnu stvarnost

Virtualna stvarnost oduvijek je bila jedna od tematika koje se izravno povezuju sa "visokom tehnologijom". Kompanija pod imenom Oculus VR već godinama radi na uređaju za virtualnu stvarnost koji ćete moći kupiti po pristupačnoj cijeni i koristiti u svakodnevnom gamingu. Oculus Rift revolucionarni je uređaj koji zahvaljujući malim trikovima proširuje korisnikovo vidno polje, ostavljajući dojam slobodnog kretanja i gledanja kakav do sada niste niti sanjali. Zahvaljujući priloženoj infografici i vi možete zaviriti unutar ovog tehnološkog čuda, te saznati kako funkcionira periferija o kojoj gameri pričaju već dugo, dugo vremena.

 

 

Graphic News

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije