http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ BUDUĆNOSTI

Michael Pachter: "PlayStation Now je vic!"

dark sorcerer playstation
Datum objave:
06.02.2014 15:18
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Michael Pachter, poznati tržišni analitičar okomio se na novi PlayStation Now streaming servis

Michael Pachter, poznati analitičar gaming industrje jučer je iznio svoju prognozu za Sonyev PlayStation Now i iskreno, nije baš pretjerano dobra. Prema njemu, malo proizvođača će htjeti izgubiti novac plasiranjem igara na streaming, s obzirom da daleko veći iznos mogu zaraditi klasičnom prodajom.

 

"PlayStation Now je vic." rekao je Pachter u najnovijem izdanju Game Informera. "Ne postoji izdavač koji će ustupiti licencirani sadržaj koji nije stariji od dvije godine zato jer je zabrinut hoće li se igra prodati u jednakom broju kopija ako ju prebaci u formu pretplate ili iznajmljivanja."


"Nema te molitve koja može učiniti da ovo proradi. Niti jedne."

 

Sonyeve glavešine tvrde kako su izdavači poprilično zainteresirani za PSnow serivis, makar do dana današnjeg nije izašla niti jedna službena lista onih koji su stali uz ovaj dosta zanimljiv koncept. PlayStation Now trenutno je u beti, te će ako zaživi omogućiti igranje igara putem PS4, mobilnih uređaja, televizora i tableta zahvaljujući Gaikai Streaming tehnologiji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije