http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SINGLEPLAYER-ONLY

The Order: 1886 bez multiplayera

the_order
Datum objave:
07.02.2014 07:20
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iz 'Ready At Dawn' studija napokon je potvrđena i glasina da igra neće imati multiplayer komponentu

Bez Twittera danas ništa. Putem njega su prije dva dana objavljene minimalne specifikacije za Titanfall, a jučer i informacija da perepktivni The Order: 1886 neće imati multiplayer.

 

'Bolje je odraditi jednu komponentu dobro, nego više njih manje kvalitete. Pokušavamo napraviti SP iskustvo u kojemu ćete uživati.' – objasnio je detaljnije Andrea Pessino, suosnivač razvojnog studija i igru definirao kao 'singleplayer, akcijska avantura iz trećeg lica'.

 

Podsjećamo, igra je najavljena prošle godine kada je otkrivena da će biti smještena u steampunk setting u London oko 40 godina nakon Industrijske revolucije. Igrači će preuzeti ulogu pripadnika elitnih odreda angažiranih za zaštitu krune.

 

Na žalost mnogih, igra će biti PlayStation 4 ekskluziva i na tržištu bi se trebala pojaviti u trećem kvartalu ove godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije