http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NGUYEN ODLUČIO

Ultra-popularni Flappy Bird povlači se sa app storea

flappy bird
Datum objave:
09.02.2014 12:05
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Tvorac najgore i najpopularnije igre koja uključuje cijevi iz Super Maria i pticu koju je NEMOGUĆE kontrolirati, odlučio je povući drastičan potez

App store fenomen Flappy Bird postigao je astronomski uspjeh bez ikakvog razloga. Doslovce. Radi se o monstruozno teškoj, katastrofalno programiranoj besplatnoj igri koja je zbog nama nejasnih razloga postala  najskidanija igra na app storeu. Njezin autor, potaknut pritiskom (pretpostavljamo), jučer je tweetao kako ne može izdržati svu silnu slavu koju mu je igra donjela, te kako Flappy Bird namjerava povući sa app storea.

 

 

Kada su ga upitali je li koristio botove kako bi lažno podignuo igrinu popularnost, Nguyen je odgovorio "Zaista nije bitno, zar ne? Da jesam, bi li Apple dopustio da igra bude na vrhu njihove ponude mjesecima?"

 

 

Kako završiti Flappy Bird u manje od dvije minute?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije