http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NE TREBA 'BLACK FLAG'

'Freedom Cry', DLC za AC IV postaje samostalan

freedom_cry
Datum objave:
10.02.2014 07:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Da bi zaigrali hvaljeni DLC za posljednju igru u Assassin's Creed franšizi, uskoro vam više neće trebati 'Black Flag'

Assassin's Creed IV: Black Flag naišao je na iznimno pozitivne reakcije publike i kritike. To je, naravno, dalo samo dodatan poticaj Ubisoftu da uopće ne razmišlja na prekid franšize. Dapače, kažu da je 'Black Flag' mješavina staroga i novoga u franšizi.

 

Bilo kako bilo, na sličan odaziv naišao je i posljednji DLC za igru - 'Freedom Cry'. Iako to dosad nije bio slučaj u franšizi, Ubisoft ga je odlučio objaviti i u obliku samostalnoga izdanja. U prijevodu - da bi zaigrali 'Freedom Cry' više vam neće trebati 'Black Flag'.

 

Na žalost vlasnika obje aktualne Xbox konzole, 'Freedom Cry' moći će downloadati isključivo vlasnici PlayStation 3, PlayStation 4 i PC platformi i to već 18. tj. 25. veljače i to po cijeni od 15 američkih dolara.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije