http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZLAZI OVE GODINE

Autori Dead Spacea rade novi Call of Duty

mw3
Datum objave:
10.02.2014 07:57
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Svaka sljedeća igra u najpoznatijoj franšizi današnjice neće se razvijati dvije već pune tri godine

Call of Duty franšizu dosad su opskrbljivala dva razvojna studija - Infinity Ward i Treyarch. Odsad se dvojcu pridružuje i Sladgehammer Games čiju ćemu igru moći zaigrati već ove godine.

 

Tu informaciju objavio je sam Activision, potvrdivši tako višegodišnja nagađanja da u Call of Duty setting ulazi i Sladgehammer, relativno novi studio koji je pomagao Infinity Wardu na razvoju Modern Warfarea 3, a čiji su onivači nekadašnji članovi Visceral Gamesa, studija zaslužnog za Dead Space franšizu.

 

Ono što iz toga proizlazi je činjenica da se svaka igra u franšizi više neće razvijati dvije već pune tri godine i da će svake sljedeće godine na tržištu biti Call of Duty razvijan od strane drugog studija.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije