http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ODOŠE TESTISI

Sniper Elite 3 i next-gen destrukcija

sev2
Datum objave:
11.02.2014 10:21
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Rebellion Oxford objavio je novi gameplay video u kojemu je predstavljena poboljšana verzija destrukcije neprijateljskog tkiva

Sniper Elite V2 nije pokupio nešto blistave kritike niti ćemo ga pamtiti još godinama. No, ono što će se definitivno pamtiti je X-ray cam iliti usporeni prikaz putanje metka i njegovog prolaska kroz tijelo žrtve. Kako nam objašnjavaju u najnovijem traileru, destrukcija je u V2 imala tri razine – kosti, unutarnje organe i površinska oštećenja, dok će u 'trojci' biti nove dvije razine – mišićno tkivo i 3D krv. Prolazak metka kroz oko ili pak testis sada će biti spektakularniji no ikad!

 

 

Što se samoga gameplaya tiče, očekujte iskustvo slično onome V2 s jednom velikom razlikom – Sniper Elite III odvijati će se na relativno otvorenim teritorijima koji bi trebali biti ogromni i pružati igraču mogućnost odlučivanja.

 

Još nije poznato kada će se igra pojaviti na tržištu.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije