http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI EVOLVE TRAILERI

Postanite grabežljivac i uzvratite udarac lovcima!

Evolve screenshot
Datum objave:
12.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Turtle Rock Studios jučer navečer su objavili prvi službeni trailer za nadolazeći multiplayer naslov Evolve

Turtle Rock Studios, firma poznata po Left 4 Dead serijalu danas je objavila dvominutni trailer svojeg nadolazećeg naslova Evolve. Sa Evolveom smo se susreli prije nekih mjesec dana kada je igra bila samo najavljena. Njezini autori su prije manje od deset sati objavili njen prvi službeni trailer.

 

 

 

 

 

U Evolveu priča se vodi oko sukoba tima specijalaca i jednog jedinog velikog čudovišta. Kako bi dotukli zvijer, jetpackom opremljeni lovci na svaki mogući način nastoje kombinirati tehnologiju kojom raspolažu, timskim radom zabiti zvijer u zemlju, te isprazniti joj šaržer među trepavice. Ona, u drugu ruku ima dva pristupa. Zvijer (na mapi vidljivoj tijekom videa) može loviti druge životinje i hraniti se njima kako bi narasla, mutirala i evoluirala, te nakon toga napala znanstvenike sakrivene u udaljenom laboratoriju. Drugi pristup je više manje poznat svima i uključuje izravan sukob s lovcima. I što je najbolje, tim priča o uvođenju više tipova igrivih čudovišta.

 

 

 

 

Trik kod Evolvea je asimetrični multiplayer. Drugim riječima - četvorica gamera vode lovce, a jedan vodi čudovište. Turtle Rock Studios je, naravno, igru napravio čim atraktivnijom, što je logično s obzirom da puca na novu generaciju konzola. Također napomenimo kako samo-privilegirani vlasnici PC računala, naravno, neće biti izostavljeni. U svakom slučaju, jako smo zainteresiarni za ovaj naslov i sigurni smo kako ćemo o njemu pisati još puno, puno puta.

 

Videi: Gameinformer, Kotaku

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije