http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAN 1: SILENT HILL 2

Gamereportovo odbrojavanje do Valentiova

Da li je ovo najneodlučniji psić na svijetu
Datum objave:
12.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gamereport vam donosi nekoliko alternativnih naslova koji će upriličiti službeni doček ovogodišnjeg dana zaljubljenih

Nakon slatkorječivih reklama u kojima vam pokušavaju uvaliti karte za neki spa, bolnom prekopavanju po novčaniku u nadi da ćete sakupiti dovoljno novca da ju odfurate na pola porcije čevapa - na red su došle igre koje će definitivno upriličiti ovogodišnji dan zagnjurenih. Svakog dana, od utorka do petka, Gamereportov stručni tim sačinjen od autora ovog teksta i njegove tipkovnice, donositi će vam igre koje će Valentinovo 2014. učiniti čarobnim i romantičnim.

 

 

Prvi na popisu našeg profinjenog izbora Konamijev je Silent Hill 2. Ova romantična igra bavi se ljubavlju, preboljavanjem ljubavi, bježanjem od trzavih čudovišta, te romantičnog plasiranja radijatorskih cijevi u područje obrva krvavih medicinskih sestri - čudovišta. Ovo sa obrvama je relativno apstraktan pojam s obzirom da dotične gospodične nemaju niti lice. Ali što ćeš - poklonjenom konju ili pomahnitaloj medicinskoj sestri se ne gleda u zube. Također, naravno, uzmimo u obzir kako atmosfera i dekor interijera poznat za Silent Hill samo doprinose romantici. I upravo zbog toga, zapalite svijeće, ugasite svjetlo, pustite Barry Whitea na liniji i prepustite se štimungu ovog vječitog gaming klasika.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije