http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONAČNO!

Pripremite se za Simulaciju koze

goat simulator
Datum objave:
13.02.2014 11:05
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konačno je došao i taj dan kada ponosno možemo reći kako na PC-u postoji next gen simulacija domaće životinje

Coffee Stain, autori hibridnog naslova Sanctum primili su se projekta kojeg čekamo desetljećima. Nakon silnih robota, vanzemaljaca, čudovišta bez lica i futurističkih vojnika, na PC računala konačno dolazi simulator koze, odnosno Goat Simulator. Tijekom jučerašnjeg popodneva osvanuo je prvi službeni trailer koji prikazuje sav glamur i sofisticiranost ovog naslova.

 

 

Pogledajte vi samo tu gracioznu zvijer...
 

 

Samo da bude jasno, ova koza nije kao svaka druga. Njezin samoljepljivi jezik omogućuje manipulaciju okolinom, što u igri rezultira scenama poput uništavanja idiličnog piknika vitlanjem sjekirom. U svakom slučaju, ovaj PC projekt nešto je što se doslovce moralo dogoditi, a mi ga svesrdno podržavamo. Igru je moguće naručiti preko Steama, a idućeg tjedna očekujte intervju s njezinim autorom!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije