http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

uskoro stiže na ps4

Novi trailer za Final Fantasy 14

ffxiv
Datum objave:
13.02.2014 13:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Square Enix je objavio novi trailer za nadolazeći Final Fantasy i ponešto detalja o beta testiranju

Final Fantasy 14: A Realm Reborn ulazi u beta fazu i to 22. veljače, na dan lansiranja PlayStationa 4 u Japanu.  Prva od dvije faze biti će otvorena apsolutno svim vlasnicima konzole i potrajati će tjedan dana.

 

Druga faza trajati će tek tri dana i to početkom travnja ove godine. Vrijedi napomenuti da se podaci iz prve faze neće moći prebaciti u drugu, ali sve što ostvarite u drugoj možete slobodno prebaciti u finalnu verziju igre kada se pojavi na tržištu sredinom travnja.

 

Podsjećamo, verzije za PC i PS3 objavljene su još u kolovozu prošle godine. Kako će pak izgledati next-gen verzija vidjeti možete u novom traileru:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije