http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INTERESANTNO I MAŠTOVITO

Želite li zaigrati Assassin's Creed na tabli?

Assassin's Creed: Arena
Datum objave:
16.02.2014 13:36
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ljubitelji Assassin's creeda 26. veljače moći će kupiti prvi...neortodoksni...nastavak ovog serijala

U slučaju da vam nije dosta Assassin's Creeda, s radošću vam donosimo vijest da sljedeća igra u ovom popularnom serijalu izlazi već 26. veljače. I za razliku od dosadašnjih nastavaka, ova se dešava na kartonskoj ploči. Assassin's Creed: Arena je stolna društvena igra u kojoj, kao što ste vjerojatno i pretpostavili, igrate ubojicu.

 

 

www.ubi.com 

 

 

Vaš zadatak je smicati protivnike, te istovremeno sakupljati dodatne bodove kradući blago i igrajući specijalne karte. Na prvi pogled pravila se čine dosta zanimljivima. Jedino čemu se nadamo je da partije neće trajati predugo, kao što to zna obično biti sa stolnim igrama. Vizualno, igra izgleda super, te iskreno - rado bismo ju isprobali. Uostalom, već nam je dosta držanja kontrolera u rukama. Vrijeme je za karte!

 

 

Ubisoft

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije