http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA ŠMEKERE

Pogledajte kako izgleda posebna MGS: Ground Zeros PlayStation 4 konzola

Ps4 MGS
Datum objave:
17.02.2014 10:53
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
PlayStation 4 na kojem igrate običnu kopiju Ground Zerosa nikada neće biti kul kao onaj koji na sebi ima FOX-ov zlatni logotip

Svi fanovi Metal Geara biti će oduševljeni najnovijim vijestima iz Sonya. Naime, danas je službeno objavljena ekskluzivna specijalna Ground Zeroes edicija PlayStation 4 konzole. Paket se sastoji od PlayStation 4 (500GB) konzole sa zlatnim FOX logotipom, jednog DualShock kontrolera, kao i kopije MGS: Ground Zeroes igre. Hideo Kojima u nedavnom je intervjuu rekao malo više o ovom posebnom izdanju popularne konzole.

 

 

Sony

 

 

" Tijekom ručka sa Hiroshijem Kawaom iz Sony Computer Entertainmenta tijekom prošle godine on je rekao "da, zaista želimo PS4 ograničenu Zlatnu editicju PS4...slažeš se?" Nakon tog ljubavnog zova, čitava stvar se vrlo brzo pokrenula. S obzurom da nismo imali baš previše vremena, objava je stigla u posljednjem trenu. Ispričavam se. Ove slike, usput, prikazuju uzorke a ne završeni proizvod."

 

 

Sony

 

 

Kako biste došli do (službeni naziv) PS4 x Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Fox Editiona, na žalost, barem za sada morate živjeti u Japanu. Paket košta 462$ i dostupan je na Sonyevom službenom dućanu.

 

Sony

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije