http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRANSFORMERS: RISE OF THE DARK SPARK

Jeste li spremni za povratak divovskih robota?

Transformers: Rise of The Dark Spark
Datum objave:
17.02.2014 13:20
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako su vam usfalili Transformeri, ne očajavajte jer Hasbro misli na vas (i na vašu kreditnu karticu)

Ljubitelji Transformers franšize biti će oduševljeni najnovijim vijestima iz Hasbroa. Naime, u izradi je novi next gen transformers naslov pod imenom Rise of The Dark Spark. Igra je najavljena za više-manje sve popularne platforme osim Wii U-a, što znači PC, PS3, PS4, Xbone, Xbox360 i Nintendo 3DS. Na različitim verzijama igre, naravno, rade različiti studiji, tako da recimo 3DS razvija WayForward.

 

 

 

 

Igra će gamerima pod ruke baciti preko četrdeset klasičnih transformera, dešavati će se u mješovitom svemiru sačinjenom od klasičnih i Michael Bayevih Transformera, te će igračima dati priliku da štite Zemlju ili ju rastepu u komade. I kao šlag na kraju, moći ćete konačno igrati Grimlocka, čuvenog tiranosaur-autobota koji među ostalime može bljuvati vatru. Jesemti bigulicu, daj mi samo njega i kupujem igru.

 

Transformers: Rise of The Dark Spark imati će multiplayer, single player i co-op modove, svidjeti će se fanovima Transformers filmova i igračaka, a na tržištu bi se trebao pojaviti tijekom lipnja!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije