http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBAR POTEZ

Nintendo otkrio da i žene igraju videoigre

nintendologo
Datum objave:
19.02.2014 11:40
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Veliki proizvođač videoigara odlučio je promovirati svoje proizvode na "ženski način"

Kako bi pokrili čim veći segment tržišta, marketinški stručnjaci u Nintendu odlučili su se za jako zanimljiv potez. Svi, naime, znamo da žene igraju video igre. Nintendo, očigledno, smatra da ih ne igraju dovoljno, pa su odlučili napraviti Youtube kanal pod imenom Nintendo Girls Club. Zaista.

 

 

 

Na ovom kanalu korisnici ili konkretno -  korisnice mogu saznati za mnoge igre u Nintendovoj ponudi koje sadrže šminkanje, dekoriranje i izbor odjeće. Znate, u slučaju da su vam ostale igre previše muške da biste ih pokrenuli. Osobno, jednostavno mi ne ide u glavu kako bilo kakva imalo progresivna tvrtka može napraviti nešto poput ovoga. Patroniziranje ženskih gamera rijetko kada je otišlo nisko poput ovog i iskreno se nadam kako Nintendo zna što radi s ovim u najmanju ruku uvredljivim kanalom.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije