http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FACEBOOK VIDEO

Što bi se desilo da Trevor iz GTA 5 koristi Facebook?

gtav
Datum objave:
19.02.2014 13:21
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte Facebook video koji pripada jednom od najodvratnijih likova u povijesti Grand Theft Autoa

Trevor, svima omiljeni psihopat iz Grand Theft Auta 5 ne koristi socijalne mreže i iskreno nam je drago zbog toga. Međutim, ekipa sa GTA Series Videos napravili su Facebook Video isječak koji, umjesto nostalgije, daje profinjeni uvid u to s kakvom osobom ovdje imamo posla. Fotografije koje ćete vidjeti su među ostalim zapaljiv proljev, borba protiv tenkova, kao i vječiti evergreen - srednji prst.

 

 

 

 

Nevezano uz video, spomenimo kako autori GTA serijala, Rockstar, i dalje odbijaju komentirati išta o izlasku igre na PC platformi. Možda je konačno vrijeme da iskeširate tih 400 kuna i kupite PS3 ili Xbox 360 verziju. ;)

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije