http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOBILNI OPERATERI I SLIČNE STVARI

Ostao bez PSN računa zbog greške telefonske kompanije

PSN
Datum objave:
20.02.2014 13:20
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je uputio osobnu ispriku, te odlučio se iskupiti korisniku koji je potpuno nevin skoro tri mjeseca bio bez PSN računa

PSN korisnik Fizjig naišao je na gotovo nepremostivu prepreku na Sonyevom PSNu. Nakon što je putem Sonyeve mobilne aplikacije odlučio kupiti originalnu igru za svoj PSN račun, ostao je zatečen i blokiran. Zbog nekog razloga njegova transakcija označena je kao prijevara, te mu je sukladno tome čitav PSN račun doslovce - blokiran. Nakon nekoliko mjeseci borbe s vjetrenjačama, Fizjig je odustao, te prodao svoj PS3. Neko vrijeme nakon toga primio je poziv od predstavnika PlayStation Networka.

 

Nije mi baš neki dan kada mi blokiraju račun...
 

 

Kako stvari stoje, desila se greška. Korisnikova telefonska kompanija gore spomenutu transakciju registrirala je kao prijevaru. Nakon što je korisnik počeo skidati igru na svoju konzolu, Sony je dobio dojavu, te automatski blokirao njegov PSN račun. Što je najgore, svi podaci koje je imao na njemu također su nestali i navodno im se više nije moglo pristupiti. Kao znak isprike, PSN je korisnik uputio osobnu ispriku, platio besplatnu igru po njegovom izboru, te mu poklonio bon od 300 dolara koje će moći iskorisititi na nedavno kupljenom PlayStationu 4.

 

Iskreno, tri stotine dolara i besplatna igra nisu nešto što bi me raspoložilo nakon što mi nestane račun na kojem vjerojatno imam veću vrijednost u igrama. Sonyeva gesta je definitivno jako lijepa. te donekle dokazuje da im je stalo do krajnjih korisnika, odnosno, zaključiti će cinici - javnog imidža.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije