http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEVJEROJATNO

Postignut je najniži rezultat u Super Mario Bros

super mario
Datum objave:
24.02.2014 10:34
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte video jednog od bizarnijih rekorda postignutih u popularnoj arkadnoj igri

Svatko tko je čuo za videoigre čuo je za Mario Bros. Međutim, jeste li ikada pomislili kako bi to bilo odigrati čitavu igru a da pritom osvojite najmanju moguću količinu bodova? Youtuber NotEntirelySure uspio je u ovom pothvatu, završivši čitavu igru sa svega 500. Ovo je, naravno, iziskovalo korištenje svakog prljavog trika kojeg se možete sjetiti poput warp zona i odugovlačenja završavanja nivoa. Međutim, odraditi čitavu igru u ovoliko kratkom vremenu i izbjeći skoro svakog protivnika nije nešto lagano. I upravo zbog ovoga ovaj se isječak isplati pogledati.

 

 

 

 

 

Zapravo, zapanjujuće je koliko kratko čitav poduhvat traje. I što je najbolje, čitava stvar nije bez pogrešaka. U 8-1 nivou čak se i desi nenamjerna smrt. Međutim, 500 bodova je 500 bodova i to, iskreno, zaslužuje svaku pohvalu!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije