http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEAD TRIGGER 2

Ubijajte horde zombija iz prvog lica...na Facebooku!

Dead Trigger 2
Datum objave:
25.02.2014 08:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Evo dokaza kako Facebook igre mogu ciljati i na hardcore gamere

Pravi gameri ne igraju ništa na Facebooku, reći će neki. Facebook igre su uglavnom one sa skrivenim predmetima i samljevenim slatkišima. Nakon što pogledate Dead Trigger 2, promijeniti ćete svoje mišljenje. Ovaj naslov biti će više nego poznat vlasnicima mobilnih platformi. Međutim, vidjeti potpuno funkcionalan zombijima krcani survival-FPS na Facebooku dovoljno je da nas zagrije oko srca.

 

 

 

 

Iskreno, ako nam ne vjerujete na riječ, slobodno zaigrajte igru na par minuta (potpuno je besplatna), pa procijenite sami. Iskreno, za igru koju pokrećete preko društvenih mreža, ovo je zaista iznad prosjeka!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije