http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

stiže u svibnju

Broken Age: isfinanciran i drugi dio

broken
Datum objave:
25.02.2014 09:36
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prva velika Kickstarter uspješnica dočekala je uspješan završetak, unatoč problemima koji su se pojavili putem

Double Fine svoju je novu igru odlučio financirati putem Kickstartera. Ne samo da su uspjeli u tome, nego su gaming uvukli u taj način financiranja u učinili ga onim što je danas – sasvim uobičajena pojava. Iako su sakupili nekoliko puta više sredstava no što su uopće tražili (3,4 milijuna dolara) na kraju je ispalo da je to dovoljno tek za polovicu Broken Agea. U igri je bila navodno prevelika ambicioznost. Vjerojatno i rastrošnost.

 

Zbog toga je igra podijeljena u dvije epizode. Prodajom prvog dijela financiran je drugi. Sada su iz Double Finea javili da su sve stvari sjele ne svoje mjesto. Sakupljena su sredstva i za drugu epizodu koja bi se na tržištu trebala pojaviti u svibnju.

 

Prvi dio pokupio je odlične kritike.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije