http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČISTITE TVRDI DISK

Evo što će vam trebati za pokretanje Titanfalla na PC-u

titanfall
Datum objave:
26.02.2014 11:18
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saznajte upravo ovdje koliko jaku konfiguraciju trebate imati kako biste uživali u najnovijem Respawnovom FPS-u

Čini se kako je Titanfall jučer službeno dobio "zlatni status", što znači da je otišao na umnožavanje. Vlasnici PC računala vjerojatno se pitaju kakav će im hardver trebati kako bi pokrenuli ovaj next-gen FPS. Zahvaljujući velikodušnosti igrinih autora i sveprisutnosti twittera, i vi imate priliku svjedočiti čudesima koje ćete morati imati unutar vašeg kućišta kako biste uživali u Titanfallu.

 

 

Ono što nisu napomenuli je, čini se, prostor koji ćete trebati osloboditi kako biste udomili ovu igru. Naime, monumentalna instalacija zahtjevati će download od 21 Gb, te 48 Gb prostora na disku. Podsjetimo se, Titanfall do nas dolazi  13. ožujka, a moći će ga igrati vlasnici PC-a, Xboxa One i dobrog starog Xboxa 360.

 

 

Niste među sretnicima koji su upali u Betu? Uživajte u sat i pol beta gameplaya!
 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije