http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

zbog njemačke

South Park RPG u Europi očekuje cenzura!

South-Park
Datum objave:
26.02.2014 10:34
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'The Stick of Truth' će na nekoliko tržišta biti cenzuriran, objavljeno je iz Ubisofta

Često slušamo o cenzuri pojedinih scena u igrama u Njemačkoj i Australiji i to najčešće od strane trećih tijela. U slučaju nadolazećeg South Parka, cenzuru je odlučio provesti sam Ubisoft. Tako će biti cenzurirane verzije namijenjene prodaji u Africi, Europi, Australiji i Bliskom Istoku. Da stvar bude neobičnija, cenzurirati će se isključivo konzolaške verzije dok se ona za PC neće dirati.

 

U dokumentima koje je Ubisoft odaslao medijima opisuju se pojedine cenzurirane scene poput one u kojoj 'doktor izvodi abortus nad protagonistom i likom pod imenom 'Randy'.'

 

Pretpostavlja se da se Ubisoft odlučio na samocenzuru kako bi si osigurao slobodan ulazak na rigorozno Njemačko tržište, a PC verzije vjerojatno nisu dirane jer ionake čine vrlo mali udio u cjelokupnoj prodaji.

 

Podsjećamo, igra će se na tržištu pojaviti 7. ožujka ove godine.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije