http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STEELSERIES CROATIAN LOL LEAGUE SEASON 3

E-Sports.hr organizira novi League of Legends turnir

Gragas
Datum objave:
26.02.2014 12:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Poznata hrvatska udruga za održavanje i organizaciju gaming turnira obznanila je novo lokalno natjecanje u najpopularnijoj igri na svijetu

Nakon dvije vrlo uspješne sezone Croatian LoL League-a, E-Sports.hr predstavlja dosad najveći i najbogatiji turnir u regiji s nagradama u vrijednosti od čak 10,000 kn koje je osigurao renomirani danski proizvođač računalne periferije SteelSeries. Sudjelovanje u ligi potpuno je besplatno te su svi timovi raspodijeljeni u grupe s timovima sličnog ratinga, čime su zagarantirani zanimljivi mečevi kroz cijelu sezonu. Jedna sezona traje oko mjesec i pol dana. Prijaviti se mogu igrači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH i ostalih država iz regije.

 

 

 


Mečevi između najboljih timova će biti streamani na E-sportsovom twitch kanalu, a više o ligi i prijavama možete pročitati ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije