http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVEMIRSKA DEVASTACIJA

Playtoy Igra Dana: Black Sun

Black Sun
Datum objave:
26.02.2014 13:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stavite crnu kacigu na glavu, navucite crne rukavice i pripremite se za Crno Sunce

Zašto se ova igra zove Black Sun? Možda je to ime vašeg broda. Možda je glavni lik odjeven u crno. Možda je pilot letjelice išao na sprovod koji se održava na suncu, a tamo su svi odjeveni u crno. Nitko ne zna. Ono što znamo, doduše, je da se ovdje radi o jako dobroj svemirskoj pucačini na tragu legendarnim asteroidsima. Makar, realno, nismo se opredijelili je li to zbog Machina Supremacy glazbe u pozadini, dinamične i nerijetko kompletno kaotične akcije, lijepe grafike ili činjenice da se ova igra zove Black Sun.

 

U njoj u klasičnoj maniri sličnih naslova sakupljate bonuse, pucate u asteroide i neprijateljske letjelice (za koje nismo sigurni voze li ih trenirane kokoši ili pijani zagorci), te sustavno krcate sve jača i jača vozila na vaš prekrasno dizajnirani brodić. U svakom slučaju, igra je puna adrenalina, izgleda sasvim solidno i predstavlja idealnu priliku kako da utabate tih petnaestak minuta tijekom kojih ne znate što biste sa sobom. Black Sun zaigrajte na našem i vašem PlayToyu.

 

Ime: Black Sun
Žanr: Pucačina
Developer: N/A
Komande: Tipkovnica i miš
Vrijeme igre: 15 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije