http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠKRTI SONY

Novi gameplay za The Order 1886

the_order
Datum objave:
27.02.2014 09:42
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je objavio novi trailer za jednu od najisčekivanijih ekskluziva za PlayStation 4

The Order 1886 je nadolazeći TPS smješten u mješavinu viktorijanskog i steampunk settinga koji zasad izgleda potpuno neodovljivo. Nažalost, još uvijek nemamo previše konkretnih dokaza o tome kakav će biti gameplay, a to će tako i ostati, barem zasad.

 

Naime, Sony jest objavio novi gameplay trailer za igru. Jedini problem je da se u traileru nalazi jedva 10-ak sekundi tog gameplaya. I to moramo priznati, dosta traljavo odrađenih 10 sekundi. Onu quick time event sekvencu ne brojimo pod gameplay;

 

 

Ono što je zanimljivo, s vizualnog aspekta, je to da se sve sekvence koje možete vidjeti događaju u engineu, u stvarnom vremenu. Izgledaju predobro da bi bilo istinito, ali zaista jest tako.

 

Istina, igra će se vrtjeti u 30 FPS-a, ali njeni autori kažu da to namjerno žele kako bi zadržali filmski osjećaj. Samo se nadamo da će nam uskoro pokazati i malo konkretnog gameplayja.

 

The Order 1886 na tržište dolazi u trećem kvartalu ove godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije