http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRENUTAK ISTINE

Molyneux: "Fable 3 bio je ruševina"

molyneux
Datum objave:
27.02.2014 12:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ekscentrični kreator igara Peter Molyneux otvorio je dušu u nedavnom intervjuu na Develop-Onlineu

Ideja i konačni proizvod ponekad se ne pogklapaju. Najbolji dokaz ovome je Peter Molyneuxovo nedavno priznanje kako je Fable 3 zapravo bio dosta slab. Štoviše, nazvao ga je ruševinom. Njegova ideja bila je, realno, da igru polako razvija. Tranzicija iz prihvatljivog Fablea u solidan Fable 2 bila je očekivana i kalkulirana. Molyneux tvrdi kako napredak treba biti postepen. Ono što se desilo sa tranzicijom između dvojke u trojku upropastilo je igru.

 

"Mislim da je Fable 2 bio korak u pravome smijeru. Fable 3 bio je ruševina. Napravili su ga daleko većim nego što je trebao biti i završio je kako je završio."

 

Također, priznao je kako niti jedna igra ne može biti savršena. Sve je idealno u konceptnom dijelu, no kada stignemo do produkcije, stvari dosta često krenu nizbrdo. Ideja je savršena, dok konačni proizvod najčešće nije. Čitav intervju sa Peterom Molyneuxom pročitajte ovdje.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije