http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OTVORENI SVIJET

Autori: "Destiny će izgledati još ljepše, a vi ćete stvarati njegovu priču"

destiny_bungie_promo
Datum objave:
01.03.2014 11:23
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Destiny beta biti će najbolja beta ikad, kaže Bungie

Ambiciozni Bungeejev futuristički akcijski RPG Destiny iz dana u dan izgleda sve ljepše. Dobre vijesti iz studija vezane uz igrinu budućnost govore o poboljšanjima koja će oduševiti svakoga. Naime, u nedavoj službenoj izjavi, igrin developer izjavio je kako trenutno stanje grafike u igri nije niti približno onome što ćemo gledati u konačnoj verziji.

 

"Ovo što ste vidjeli nije niti naš konačni oblik (final form. ref. na Dragonball serijal op.p.)"

 

Također, priča se i o streamanju. Svi koji će sudjelovati u beti bez problema će moći emitirati na twitchu. Štoviše, ako Bungie uoči nekog sa dodatnom dozom ambicije, velike su šanse da će ga pretvoriti u jednog od glavnih likova u priči.

 

"Učiniti ćemo deleko više od omogućavanja dijeljenja vaših veličanstvenih priča iz igre. Pojačati ćemo vaš glas, ako ste dovoljno hrabri. Neki od vas dobiti će i ulogu u našim pričama, kada krenemo u rat sa i protiv zajednice u igrinom svijetu. To će, uvjereni smo, biti veličanstveni trenutak za sve nas. Vjerujte nam, imamo planove unutar planova!"

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije