http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UNATOČ CIJENI

Second Son PS4 "bundle" nadmašio Microsoftov Titanfall Xbox One paket

ps4 infamous
Datum objave:
03.03.2014 12:56
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Popularnost Sonyeve nove konzole ne jenjava, čemu svjedoči i popularnost njezinih "posebnih izdanja"

Infamous: Second Son vjerojatno je prva PS4 ekskluziva kojoj se iskreno radujemo. Znajući kako raspolažu sa potencijalnim hitom, Sonyevci su pripremili i Infamous: Second Son Limited Edition PlayStation 4 bundle. U paketu se nalazi kopija igre, PlayStation 4 konzola i dodatni kontroler. Xbox One Titanfall bundle nudi sličnu stvar, s time da je zbog nekog razloga na Gamestopu prošao puno lošije od gore spomenutog Sonyevog paketa.

 

 

 

 

Što je najbolje, ako zbrojite cijenu svih komponenti paketa, Titanfall bundle bi vas koštao 50 dolara manje da sve u njemu kupujete zasebno, dok sa PS4 paketom ne štedite niti lipe. Dođe nam da se zapitamo koja je logika u tome, no čini se kako internetom  potaknuto nabrijavanje radi svoj posao. Popularnost Sonyeve konzole ne jenjava i sasvim je očito kako velik broj igrača više niti ne gleda na cijenu kada ju kupuje. I to se dešava, ponavljamo, unatoč Microsoftovoj atraktivnijoj ponudi.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije