http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO MULTIPLAYER

Besplatno isprobajte Killzone: Shadow Fall

killzone_3
Datum objave:
04.03.2014 08:16
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je objavio da će svi vlasnici PlayStationa 4 u narednom tjednu moći isprobati multiplayer najnovije igre u Killzone franšizi

Killzone: Shadow Fall nije prošao nešto dobro kod kritike, a ni publike. Od jedne od prvih ekskluziva za PlayStation 4 svakako se očekivalo više. Ipak, Guerilla Games i dalje marljivo rade na novim sadržajima za igru – danas je tako objavljen prvi besplatni map pack.

 

Kako bi pak povećali bazu igrača koji igraju igru, Sony i Guerilla odlučili su da u narednih tjedan dana, svi koji to žele, mogu besplatno isprobati multiplayer komponentu Shadow Falla. Jedini uvjet je – naravno – da imate PlayStation 4.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije