http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SODOMA I GOMORA

Watch_Dogs sadrži golotinju, trgovanje ljudima, pijance i štošta drugo

watch dogs
Datum objave:
05.03.2014 13:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte zbog čega je točno Watch_Dogs dobio čuvenu oznaku "M"

Nadolazeći i moramo priznati, izrazito napuhani avanturističko akcijski naslov Watch_Dogs prošao je kroz čuveni ESRB rejting i komforno se ugnjezdio u 18+ kategoriju. Razlozi? Osim što glavni lik u jednom dijelu igre baulja okolo mrtav pijan, tu su otvorene reference na trgovinu ljudima, seksualnu industriju, korištenje različitih droga i slično.

 

 

 

 

Prema odboru, u igri će biti žena u toplesu, prostačenja, ekstremnog nasilja i svih drugih pikanterija koje igre čine najprivlačnijom upravo dobnoj skupini ispod preporučene. Iskreno, već vidimo kontroverzene/šokantne vijesti u kojima zajapureni roditelji krive Watch_Dogs za nasilno ponašanje svojeg, već poprilično uznemirenog, tinejdžera.

 

Inače, što se igrinog datuma izlaska tiče, Ubisoft vrlo vjerojatno cilja na 30. lipnja. S obzirom da firma ima tendenciju izdavati igre utorkom (a spomenuti datum je ponedjeljak), rekli bismo kako je taj datum ovdje samo kao referenca.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije