http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPET TI POPUSTI...

Android Humble Bundle opskrbiti će vas jeftinim i kvalitetnim Android igrama

Humble Bundle Logo
Datum objave:
05.03.2014 16:03
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao i svake strijede do sada, Humble Bundle donosi ponudu koju nećete moći odbiti

Ljubitelji jeftinih igara opet su došli na svoje sa najnovijim Humble Bundleom - ovog puta obilježenom jeftinim igrama za vaš Andriodom pokretani mobitel. U ovoj izuzetno jeftinoj "u đuture" ponudi za ispod 20 kuna možete kupiti čak pet jako dobrih video igara. U ponudi su, naime, Badland Premium Edition, Vector, Riptide GP2, Zombie Gunship, Catan i Breach and Clear. Napominjemo kako za Badland i Breach' trebate platiti iznad prosjeka, što je i dalje PUNO jeftinije nego da svaku igru kupujete zasebno.

 

 

nije loše...
 

 

 

Kao i inače, imate izbor između davanja novca developerima ili u dobrotvorne svrhe. Također, kako god da se postavite, dobro prolazite zato jer vam iz prve ruke možemo reći kako se radi o sasvim solidnim naslovima. Mobilni Humble Bundle 4 možete kupiti ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije