http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UOČI SKORAŠNJEG DOLASKA

Autori novog Metal Geara otvorili dušu u impresivnom video intervjuu

MGS: Ground Zeroes
Datum objave:
06.03.2014 11:49
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte što autori nadolazećeg sandbox Metal Geara misle o igri, te usput bacie pogled na do sada neviđene scene iz same igre

Sony je jučer objavio najnoviji video intervju sa Hideo Kojimom, autorom nadolazećeg Metal Gear Solid: Ground Zeros. Osim što je prikazao do sada neviđene scene Ground Zeros gameplaya, on govori i o dizajniranju same igre. Prema Kojimi, Zeros zahtjeva strahovitu promjenu u dizajnu slagalica, s obzirom da se radi o naslovu koji se dešava u otvorenom svijetu.

 

 

 

 

Također, igrin dizajner mechova i likova Yoji Shinkawa napominje kako nova tehnologija olakšava interpretaciju emocija, čime je puno olakšano prepričavanje priče. Metal Gear Solid V: Ground Zeros izlazi na PS4 i Xboxu One 20. ožujka.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije