http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

obje igre u kolekciji

Gearbox napreduje s remasteriranjem Homeworlda

homeworld
Datum objave:
06.03.2014 12:02
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najpoznatijih sci-fi RTS franšiza napokon će dobiti toliko zasluženi HD remaster koji će uz to, kažu autori, biti i mnogo više od običnog remastera

Dosad poznata kao 'Homeworld HD', remasterirana verzija projekta odstad se zove 'Homeworld Remaster'. Objavljeno je to iz Gearboxa, razvojnog studija koji je otkupio Homeworld IP nakon bankrota THQ-a.  

 

Na to su se odlučili, kažu, iz razloga što ovo neće biti tek stari Homeworld s teksturama visoke razlučivosti, već remaster u svakom aspektu igre. Također, aktivan je i site homeworldremaster.com na kojemu se može glasovati o sadržaju kolekcionarskog izdanja.

 

Homeworld Remastered Collection sadržavati će Homeworld i Homeworld 2 s razlučivošću do 4K, a originalni dizajneri nanovo su napravili cut-scene. Paket će sadržavati multiplayer koji će biti jedna jedinstvena cjelina uz dva singleplayer iskustva.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije