http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLITCHSPACE

Pucačina u kojoj postajete programer stvarnosti

Glitchspace
Datum objave:
06.03.2014 12:37
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Glitchspace je igra iz prvog lica koja će vas natjerati da razmišljate i oblikujete svijet oko sebe jednostavnim komandama

Ako bi prvi dojmovi formirali konačno mišljenje, rekli bismo da je Glitchspace minimalistička verzija Mirror's Edgea. Međutim, kada shvatite o čemu se radi, pasti će vam vilica na pod. I onda ćete ju morati odnjeti u kuhinju kako biste ju oprali. U Glitchspaceu vaš je zadatak mijenjati okolinu kako biste završili nivoe. A okolinu mijenjate programirajući njezine parametre. Ovo možda zvuči komplicirano, no autori igre zaklinju se da je izrazito intuitivno i zabavno. Osobno im vjerujem i mislim kako šest dolara za ovako inovativnu igru zaista nije neki veliki trošak.

 

 

 

 

Inače, Glitchspace je namjenjen za igranje pomoću Oculus Rifta, makar vam on u principu nije potreban. Ovaj iznimno inovativan naslov trenutno je u alfa stadiju, a vaša potencijalna kupnja omogućiti će njegovim tvorcima iz Spacebudgieja da igru naprave još boljom!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije