http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI PREKIDAČI

Razer donosi novu generaciju mehaničkih tipkovnica

razer green
Datum objave:
07.03.2014 13:04
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Razer je jučer razotkrio novu generaciju mehaničkih prekidača za

Razer već dulje vrijeme nastoji donjeti inovaciju u područje gejming periferija, te su od nedavno u svoju ponudu odlučili uvesti novu generaciju mehaničkih tipkovinca. Posljednji krik po pitanju gamerskih tipkala su Razerovi mehanički prekidači. Zahvaljujući sitnim podešavanjima i zanimljivom dizajnu, njihove nove tipkovinice su izdržljivije i dugotrajnije od standardnih.

 

Glavni ključ triju tipkovnica Razer BlackWidow, Razer BlackWidow Ultimate i Razer BlackWidow Tournament Edition su dvije serije prekidača - narančasti i zeleni. Zajednička karakteristika im je, kao što smo to već napisali, povećana osjetljivost na dodir, te čuvena dugotrajnost. Ovdje, naravno, govorimo o milijunima pritisaka. Narančasti prekidač koji je tih ima osjetljivost od 45g, dok zeleni proizvodi karakterističan klik i osjetljiv je na pritisak od 50g. Oba prekidača imaju iznimnu dugotrajnost od preko 60 milijuna klikova, u komparaciji sa dosadašnjim mehaničkim prekidačima koji su se kretali oko 50 milijuna.

 

 

 

Proizvodnja nove serije prekidača ne odvija se u Razerovim proizvodnim pogonima, već kod kooperanta. Međutim, proizvodnja je pod Razerovim nadzorom, što znači da će svi mehanički prekidači biti rađeni prema strogim standardima. Cijena ovih tipkovnica već je standardno paprena, no uzmemo li u obzir njihovu popularnost u gamerskim krugovima, sigurni smo kako će mnogi posegnuti i dublje u džep kako bi ih se domogli.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije