http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI TRAILER

InFamous: Second Son izgleda još bolje uživo

Infamous-Second-Son-Live-action
Datum objave:
08.03.2014 14:12
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bacite pogled na besramno visokobudžetni trailer za novi Infamous

Tijekom posljednja dva tjedna iščekivanja 21. ožujka, kada ćemo igru konačno i zaigrati, Sony je izbacio najnoviji filmski trailer za Infamous: Second Son. Ne bismo ulazili u detalje koliko je čitava stvar dobro režirana ili kolika je faca taj glavni lik. Pitamo se koliko je zapravo novca ubačeno u produkciju nečega poput ovog. Očigledno je, čini se, kako su filmski traileri u zadnje vrijeme jedna od metoda kojima se veliki izdavači vole bahatiti kada demonstriraju količinu novca kojeg su spremni utabati u marketing. Second Sonov trailer je, bez obzira na sve ovo, stvarno dobro odrađen, te vam ga svesrdno preporučujemo.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije