http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UBISOFT MUTI

Watch Dogs je ružniji nego prije dvije godine

watch dogs
Datum objave:
10.03.2014 08:33
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prošloga tjedna Ubisoft je napokon objavio datum izlaska dugoočekivanog Watch Dogsa, a odmah se se pojavile i teorije da igra dana izgleda značajno lošije no prije dvije godine, kada je i predstavljena

Watch Dogs po prvi je puta razotkriven 2012. godine i grafički je izgledao zaista fantastično i ispred svog vremena, posebice za open-world naslov. Nešto kasnije objavljen je i PlayStation 3 trailer koji je izgledao očajno. Tu su se po prvi puta među gamerima pojavile sumnje u to kako će igra zapravo izgledati na PlayStationu 3 i Xboxu 360.

 

One se ponavljaju i danas, samo nekoliko dana nakon što je Ubisoft objavio najnoviji trailer i najavio da igra (napokon) na police trgovina dolazi u svibnju. Jedan gamer odlučio je izravno usporediti ono što smo mogli vidjeti prije dvije godine i ono što se prezentira danas. Iako se ne radi o usporedbi istih scena, i više je nego vidljivo da igra danas zaista izgleda lošije nego prije dvije godine.

 

 

Naravno, to jest samo grafika i na kraju će jedino biti važan gameplay, no kroz dvije godine bi grafika trebala napredovati, a ne nazadovati, zar ne?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije