http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIČE IZ BORDERLANDSA

Prvi detalji o Borderlands igri iz Telltalea

Borderlands 2
Datum objave:
10.03.2014 08:43
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije nekoliko mjeseci Telltale je na opće iznenađenje objavio da radi na igrama smještenima u Borderlands i Game of Thrones setting. Sada su konačno objavili prve detalje o jednoj od njih

'Tales from the Borderlands' puni je naziv Borderlands igre na kojoj radi Telltale Games, studio koji se proslavio izvrsnim The Walking Dead serijalom.

 

Radnja igre ostaje na Pandori, a vremenski će biti smještena nakon događaja u Borderlands 2. Igrač će kroz njen tok preuzeti uloge nekoliko protagonista, a ono što će biti najzanimljivije je to da će svaki od njih iste događaje tumačiti na svoj način.

 

Što se samog gameplaya tiče, možemo očekivati sve dosad viđeno u The Walking dead i The Wolf Among Us, uz nešto veseliju atmosferu.

 

Nažalost, još uvijek nisu objavljeni nikakvi vizualni materijali, osim dva screenshota (loše kvalitete), no i prvi trailer mogao bi biti objavljen relativno uskoro.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije