http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAN SNOVA

Napravio tipkovnicu od lego kockica

lego-keyboard-by-Jason-Allemann
Datum objave:
10.03.2014 13:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Što biste rekli da vidite tipkovnicu napravljenu od igračaka

Jason Alleman, taletnirani ljubitelj tehnologije i (očito) Lego kockica nedavno je svijetu predstavio tipkovnicu kakvu ne viđamo svaki dan. Ona je, naime, većinom napravljena od svima omiljenih Lego kockica. I što je najbolje od svega, priča ne prestaje na samoj ideji. Tipkovnica je, kao što video svjedoči, potpuno funkcionialna, te je dovršena isključivo korištenjem službenih Lego naljepnica. Pored toga, velik broj tipki poput "homea" ili "caps locka" zamjenjene su krovom od kućice ili tipkom sa uglavljenom kapom za baseball.

 

 

 

 

 

U svakom slučaju, moramo priznati kako ovakve stvari ne vidimo svaki dan i kako je gospodin Alleman napravio nešto vrijedno divljenja.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije