http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEVJEROJATNO!

Project CARS trailer izgleda predobro da bi bio istinit

Project Cars
Datum objave:
10.03.2014 13:38
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Igre poput Project CARS daju nam nadu u to kako će hiperrealizam biti glavna riječ u trkaćim igrama budućnosti

Prije nego što uopće pokrenete vidoo, vodite računa kako u najnovijem promotivnom traileru za nadolazeću utrku Project CARS promatrate snimke iz vrlo rane verzije igre. Što je najbolje od svega, u ranom stadiju poput ovoga jednostavno je nezamislivo da igre izgledaju toliko dobro. Dvije minute savršenstva pod imenom "From The Sky" kojima ćete svjedočiti najbolje izgledaju ako ih gledate u najvećoj dostupnoj razlučivosti.

 

 

 

 

Project CARS je next gen utrka na kojoj radi tim pod imenom Slightly Mad, najavljena je za PlayStation 4, Xbox One, Wii U i Steam, te bi trebala izaći tijekom tijekom ove jeseni.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije