http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA ŠMEKERE

Obložite svoj PS4 elegantnim drvenim mod kitom

Balolo PS4
Datum objave:
10.03.2014 14:29
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nije vam dosta što imate PS4? Zašto ga ne učiniti još impresivnijim?

PlayStation 4 je sam po sebi vrlo lijepa konzola. Ako smatrate da vam remeti savršeni balans u vašem moderno uređenom dnevnom boravku, tu je njemačka firma Balolo sa svojim PS4 mod kitom. Prije nego što čitavu ideju odbacite misleći kako se radi samo o naljepnicama, napomenimo kako ovdje govorimo o sedam milimetara debelim komadima laserom rezanog drva. Na raspolaganju su vam dvije površine sa različitim vrstama drva - orah, trešnja, bambus ili zebrano.

 

Balolo

 

Kao što se i dalo očekivati, ova modifikacija nije za svačiji ukus. Pod ovime, naravno, mislimo na novčanik. Naime, sam kit košta 150 eura, a ukoliko ga želite dobiti montiranog na novi PS4, račun skače na 600 eura. U cijenu je, naravno, uračunata i dostava. Priznajte si...ova prekrasna modifikacija je definitivno nešto što zaslužujete.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije