http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVA KONFERENCIJA

Reboot Develop najveća je konferencija gaming industrije na ovom području

reboot develop 2014
Datum objave:
11.03.2014 12:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U Zagrebu će se krajem travnja odvijati gaming event do sada neviđen na ovim prostorima

Gaming konferencije u Hrvatskoj su dosta rijetka stvar. Zahvaljujući gaming časopisu Reboot i njihovoj nadolazećoj konferenciji pod imenom Reboot Develop 2014, stvari bi se mogle promijeniti. Ovaj event objediniti će profesionalce na području gaming industrije, te ih sakupiti na velikom višednevnom eventu punom panela, eventova i prezentacija. Događaji poput ovih nepoznati su na našem području, a okupljanje veterana industrije na jednom mjestu, bili to novinari ili developeri, velik je i zanimljiv pothvat.

 

Reboot Develop 2014 imati će preko 30 govornika. Najjača imena uključuju Renauda Charpentiera  iz Creative Assemblya, Guillaumea de Fondaumierea iz Quantic Dreama, Stevea Incea (autora, konzultanta, dizajnera igara), te Alexandera Yatsukevicha iz Wargaminga. Što se lokalnih developera tiče, Develop će posjetiti Cateia Games, Nordeus, CroTeam, Epix, Ironward, Gamepires, Mad Head Games, Brave Giant Studio, 2x2, Frontmen, te mnogi drugi.

 

Reboot Develop održava se  u Double Tree Hilton hotelu u Zagrebu od 26. do 27. travnja 2014. Gamereport će, kao što je i očekivano, pratiti ovaj event, te vas opskrbiti svim sočnim detaljima i novostima. Više o Reboot Developu 2014 možete saznati posjetom njihovim službenim stranicama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije