http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TKO JE TU KRIV?

Titanfall na Xbox Oneu trza na 792p

titanfall
Datum objave:
11.03.2014 14:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi Respawnov naslov, čini se, baš i ne voli Xbox One

Sudeći prema Crave Onlineu, Titanfall ima velikih problema sa Xbox One konzolom. Pod velikim problemima mislimo na framerate odnosno dobro staro trzanje. Sudeći prema njihovim izvorima i recenzentima, igra ima problema kod "zagušenih" scena, što zna biti dosta veliki problem s obzirom da se radi o mahnitom FPS-u. Razlog ovome možda leži u činjenici da se igra vrti u 792p rezoluciji. Naime, internetom već dulje vrijeme kruži glasina o tome kako je igra planirana za pokretanje u 720p, te kako je Respawn bio prisiljen natjerati ju da se vrti u viših 792p.

 

 

 

Ovo bi moglo biti Microsoftovo maslo, no stvar vjerojatno leži u zastarjelom Source Engineu, tehnologiji staroj preko deset godina. Bilo kako bilo, postoji objektivna šansa kako će igru tijekom idućih nekoliko tjedana autori ispolirati, te otkloniti iritantno trzanje. PC verzija, uvjereni smo, neće imati tih problema. Što Gamereport misli o ovom novom IP-u saznajti ćete uskoro.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije