http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU LELE!

The Witcher 3 odgođen za iduću godinu

Witcher
Datum objave:
12.03.2014 12:47
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
RPG koji se prvotno na tržištu trebao pojaviti krajem ove godine odgođen je za početak sljedeće

The Witcher 3: Wild Hunt trenutno je najisčekivaniji RPG. S obzirom na kvalitetu prve dvije igre i sve najavljeno da treću, nije ni čudo. Osim toga što će biti završni dio trilogije, The Witcher 3 biti će jedna od najvećih RPG igara u povijesti – njeni autori tvrde da će na tom polju za čak 30% premašiti i sam Skyrim.

 

 

 

 

 

Igra se na tržištu trebala pojaviti krajem ove godine, no upravo je odgođena do veljače sljedeće godine i to kako bi se postigla kvaliteta 'koju igrači očekuju od igre'. Generalno, iz CD Projekta kažu da žele da 'Wild Hunt' bude kruna njihovih karijera ali i franšize te naslov koji će podići sve ljestvice unutar RPG žanra i igračima dati potpunu slobodu odlučivanja. S obzirom da CD Projekt ima jedan od najkorektnijih odnosa prema gamerima u industriji, ovu odgodu teško im možemo zamjeriti. Dotad ćemo se morati zadovoljiti trailerima, a i imate nešto više vremena za update PC-a ili kupnju neke od next-gen konzola.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije