http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KORPULENTNI FPS

Titanfall na PC-u 'težak' 38 giga

Titanfall beta screenshot
Datum objave:
12.03.2014 15:03
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Respawn Entertainment objavio je informaciju koja je nemalo iznenadila sve koju su kupili ili planiraju kupiti Titanfall

Titanfall, trenutno najisčekivaniji online FPS naslov na tržištu u verziji za PC će nakon instalacije 'težiti' punih 48 GB. Da, dobro ste čuli. U isto vrijeme, verzija za Xbox One ima 'tek' 17 GB. Da cijela stvar bude interesantnija, čak 35 GB od toga je – zvuk. Sav zvuk u igri biti će u nekompresiranom stanju. Da je u pitanju kompresirani audio, značajni dio performansi procesora bio bi korišten upravo za dekompresiju. U prijevodu – obujam zvuk biti će tolik kako bi se uštedjelo na resursima i iskoristilo ih se na druge aspekte igre.

 

 

 

 

Na Xbox One taj problem ne postoji s obzirom da je audio dekoder ugrađen izravno u hardware konzole. Podsjećamo, Titanfall će se na tržištu pojaviti sutra na Xbox One i Xbox 360 platformama, dok PC verzija izlazi u petak.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije