http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROBLEMI U RAZVOJU

Poznati prvi detalji o trećoj Mafiji

mafia
Datum objave:
13.03.2014 09:53
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Na internetskim se prostranstvima pojavio poziv za audiciju za glumce koji bi trebali posuđivati stas i glas protagonistima u nadolazećoj Mafiji

Mafija II na tržištu se pojavila prije gotovo četiri pune godine, a novu, čini se, nećemo vidjeti još neko vrijeme. Naime, 2K Czech tek sad poziva glumce na audicije što znači da je igra još u vrlo ranoj fazi razvoja.

 

Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno, no AllGamesBeta objavila je fotku poziva na audiciju iz koje se može isčitati nekoliko detalja o nadolazećoj Mafiji. U njemu se navodi da se traže tri glumca za tri lika – rođena u Louisiani. Imena likova su Mickey, Tony i Franklin. U opisu uloga stoji kako je Mickey mlađahni wannabe gangster, Tony lik u ranim 30-ima i genijalac s brojevima i statistikama, a Franklin beskrupulozni gangster u ranim 20-ima.

 

I to je zasad nažalost sve. Nove informacije, barem one službene, ne očekujte još neko vrijeme.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije