http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

Poznate minimalne specifikacije za Watch Dogs

watch dogs
Datum objave:
13.03.2014 09:57
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je objavio minimalnu konfiguraciju koja će vam biti potrebna kako bi pokrenuli jednu od najisčekivanijih igara ove godine

Watch Dogs će se na tržištu napokon pojaviti u svibnju ove godine nakon što se prvotno trebao pojaviti još krajem prošle. Posljednji trailer podigao je podosta prašine s obzirom da jei zgledao lošije nego prvi traileri još iz 2012. godine.

 

Na kritike je na Twitteru odgovorio Jonathan Morin koji kaže da je trailer iz 2012. s PC verzije, a već onaj iz 2013. godine s PlayStationa 4. Nastavio je da igra na najvišim postavkama na PC-u izgleda zapanjujuće, što ipak na kraju objašnjava zašto nekoliko posljednjih trailera ne izgledaju kao oni prvi.

 

Čovjek je odmah izlistao i minimalnu konfiguraciju koja će vam biti potrebna da bi igru uopće zaigrali na PC-u:

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije