http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRUGA STRANA RATA

This War of Mine šokantna je nova perspektiva na ratne igre

this war of mine
Datum objave:
13.03.2014 13:22
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
11 bit Studios priprema ratnu igru kakvu još niste vidjeli

11-bit Studios, firma iza hvaljenog reverzibilnog tower defensea Anomaly jučer je objavila rad na novom projektu pod imenom This War of Mine - potresnom alternativnom ratnom naslovu u kojemu igrač igra civila. Odmičući se od osnovne koncepcije ratnih igara gdje uvijek igrate budućeg ratnog uberheroja, ovdje ste ni više ni manje nego obična osoba. Prema autorima, vaš zadatak će biti održati grupu civila živima posred užarene ratne zone. Tijekom dana će dio grada biti pokriven snajperima i mitraljeskom paljbom, dok ćete se po noći iskradati kako biste sakupili nešto hrane i vode. Moralne će odluke biti zavijene u sivilo manjka "pravog odgovora", a smrt i gubitak voljenih postati će dio svakodnevice.

 

 

 

 

Makar se ne govori o konkretnom datumu izlaska, This War of Mine će vrlo vjerojatno postati dostupan krajem ove godine. Jako se radujemo njegovom izlasku s obzirom da se, kao i Anomaly, bavi alternativnom perspektivom na duboko klišejizirane žanrove. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije