http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EA JE PRETJERAO

Gameri podivljali zbog reklama u Battlefieldu 4

Scena iz filma 'Need For Speed'
Datum objave:
13.03.2014 14:42
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li za malo Need for Speeda u svojem Battlefieldu 4?

Electronic Artsova najnovija metoda reklamiranja i pokušaja zarade uzrokovala je bijes gaming zajednice. Naime, velik broj igrača počeo je prigovarati na neprestano reklamiranje novog Need for Speed filma unutar Battlefielda 4. Film se, konkretno, reklamira na startnom ekranu - što je već razdražene igrače dovelo do ludila. Kao što vjerojatno znate, Battlefield 4 je toliko bugovit da DICE provodi strahovitu količinu vremena ispravljajući ih - nekoliko mjeseci nakon igrinog izlaska. Što je najbolje od svega, mnogo gamera platilo je preko sto dolara za igru samo da bi ih dočekala reklama.

 

Jedan korisnik na Redditu je komentirao:
"Dakle, ono što hoćete reći je da su, pored gomile bugova, zbrkane fizike i sustavnog odbijanja čuvanja pozicije tijekom kampanje - sada dodali i reklame? Ovo je skoro jednako grozno kao skriptirani golovi u devedesetoj minuti FIFA-e,"

 

Reklame za nadolazeći Need for Speed film su posvuda - u launcheru, te tijekom učitavanja. Kamo je nestalo ono pravilo da ako nešto platite ne morate više gledati reklame?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije