http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALA REKLAMA

Divovski robot osvanuo posred Berlina

Titanfall u Berlinu
Datum objave:
14.03.2014 13:25
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nešto ovakvo očekivali bismo posred velikog sajma ili konvencije...

Kao što znamo, EA ima dosta novca. Ono što nismo znali je da su spremni posred Berlina staviti ogromnog robota kao reklamu u povodu izlaska njihove najnovije FPS igre Titanfall. Ova fotografija koja je osvanula na Redditu snimljena je ispred središnjeg kolodvora u jutarnjim satima. Prema većini medija, Titanfall je postigao traženi rezultat makar se nipošto ne naziva "ubojitom igrom" kako je Microsoft najavljivao. Korisničke recenzije na Metacriticu uglavnom su mješovite, te ostavljaju daleko realističniju sliku prave vrijednosti ovog futurističkog FPS-a. Što mi misliomo o Titanfallu saznati ćete vrlo uskoro.

 

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije